Untitled Document

Mentinerea unui utilaj la parametri optimi pentru productivitate maxima, depinde in mare masura de piesele de schimb si consumabilele folosite pentru intretinere si reparatii, recomandarea expresa a producatorilor fiind aceea de a se utiliza numai materiale de origine.In acest sens cu sprijinul total al producatorilor ne–am dezvoltat capacitatea de a asigura in proportie de 100% piese de schimb si consumabile de origine, in cel mai scurt timp posibil.


Datorita faptului ca utilajele vindute de noi lucreaza in mod curent in cele mai grele conditii de santier  si ca durata de stationare pentru inlocuire trebuie sa fie cit mai mica , reusim in mod curent schimbul piesei defecte in maximum 24 de ore. A folosi piese contrafacute sau reparate in conditii indoielnice reprezinta calea sigura spre timpi mari de neutilizare sau chiar defectarea iremediabila a masinii datorita unor accidente neprevazute care pot interveni. Deasemenea utilizarea unor piese necorespunzatoare poate aduce dupa sine pierderea garantiei si a raspunderii contractuale a producatorului.


Uleiurile si lubrefiantii folositi de firma noastra sunt intotdeauna cei recomandati de producatori,  in felul acesta clientii nostri se pot baza pe masinile cumparate de la noi. Exista in mod curent masini mai vechi de 20 de ani care inca mai functioneaza in parametri normali.

 

sipdrill
stenuick ptc
bsp tescar

 

TOTUL PENTRU FUNDATII PUTERNICE

 

Braila, Str. Polona nr. 1A, 810262

CIF RO23980531, J09/497/2008

CS: 35.000 RON

tel +40 239 615 555, cell +40 721 694 814

e-mail: office@romdril.ro
movis

 

 

masini de forat piloti, masini de forat puturi de apa, forari, palplanse, pereti diafragma, CFA, jet grouting, sprijiniri, forari geotermale, incalzire geotermala, ancoraje, ciocane vibratoare, sonete hidraulice, micropiloti, macarale, fundatii, soil mixing, bentonita