Untitled Document

Cunoscand faptul ca toti clientii S.C. ROMDRIL S.R.L. au dreptul sa-si aleaga finantatorul si venind in sprijinul dumneavoastra, va propunem si sustinem  EUROBANK EFG GROUP  deoarece este un partener de incredere pentru finantarea utilajelor de constucti, marturie fiind colaborarea fructuoasa de mai bine de 5 ani.

Portofoliul EFG totalizeaza in prezent un numar de peste 1500 de clienti, dintre care 90% sunt clienti corporate, companii medii si mari, motiv pentru care majoritatea produselor companiei au fost gandite pentru a servi nevoilor de finantare ale acestui tip de clienti.

Lucrul acesta este reflectat si de gama foarte larga de bunuri finantate, pornind de la vehicule de toate tipurile, pana la echipamente si utilaje de constructii si industriale si terminand cu leasing-ul imobiliar. Produsele sunt foarte diversificate, incepand cu leasing finaciar clasic de achizitie, la finantare de tip sale&lease-back, finantari de stoc, finantari de flote, structuri personalizate pentru finantarile de echipamente si pana la leasingul de constructie.

Achizitionand utilaje de la S.C. ROMDRIL S.R.L., puteti beneficia de la EFG LEASING IFN SA  de o finantare cu o durata a contractului de maxim 60 luni, un comision de administrare de  1.5 % platibil o singura data, la semnarea contractului, aplicat la valoarea de achizitie, achitand un avans de minim 20%, avand o rata a dobanzii de 6%.

Va prezentam Termenii  si  Conditiile Generale pentru finantare, impuse de EFG LEASING IFN SA:

Toate sumele stipulate in contractul de leasing sint platibile in RON, la cursul de schimb al BNR+1.5% din ziua generarii facturii fiscale .

Toate facturile emise au ca termen de plata 10 zile lucratoare de la data emiterii.

TVA se calculeaza si se include in facturile emise, in conformitate cu prevederile legale.

Avansul si comisionul de administrare se vor factura si plati dupa semnarea  contractului de leasing dar inainte ca Bunul sa fie comandat si platit catre Furnizor.

Costurile asociate deschiderii si inchiderii leasingului (vama, autorizare si inregistrare, taxa arhiva electronica, inmatriculare si radiere, etc.) vor fi suportate de catre Utilizator.

Utilizatorul va asigura bunurile achizitionate prin brokerul propriu la una dintre societatile de asigurare agreate de EFG Leasing, politele urmand a fi cesionate in favoarea EFG Leasing.

Primele de asigurare si orice alte costuri ocazionate de incheierea si mentinerea politelor de asigurare vor fi platite de catre Utilizator.

Taxele si impozitele aferente dreptului de proprietate asupra Bunului, prezente si viitoare,  vor fi suportate de Utilizator.

Taxele, accizele si comisioanele vamale vor fi calculate de autoritatile in drept, in conformitate cu prevederile legale.

In 2007, EFG Leasing s-a numarat printre laureatii premiilor acordate de revista Piata Financiara, fiind desemnat «  Best in leasing » iar in 2008, EFG Leasing a fost distinsa cu premiul “ Most Impresive Growth in Leasing”  la Gala Premiilor din domeniul financiar, organizata de publicatia Bucharest Business Week.

Pentru orice detalii legate de finantare, il puteti contacta pe Domnul Lucian Vlaicu.

  

Lucian Vlaicu

-Relationship Manager-

Mob: 0728.914.424

Tel: 021.308.61.21

Fax: 021.323.06.16 ; 021 323 0750

lucian.vlaicu@efgeurobankleasing.ro

www.efgleasing.ro

 

 

 

 

 

 

 

sipdrill
stenuick ptc
bsp tescar

 

TOTUL PENTRU FUNDATII PUTERNICE

 

Braila, Str. Polona nr. 1A, 810262

CIF RO23980531, J09/497/2008

CS: 35.000 RON

tel +40 239 615 555, cell +40 721 694 814

e-mail: office@romdril.ro
movis

 

 

masini de forat piloti, masini de forat puturi de apa, forari, palplanse, pereti diafragma, CFA, jet grouting, sprijiniri, forari geotermale, incalzire geotermala, ancoraje, ciocane vibratoare, sonete hidraulice, micropiloti, macarale, fundatii, soil mixing, bentonita