ancore

Ancore permanente (pdf)

Acestea sunt concepute pentru a fi utilizate timp de doi sau mai mulţi ani. Din acest motiv trebuie să fie adoptata protecţia strictă împotriva coroziunii a elementelor de rezistenta ale ancorei. Este cunoscut faptul că partea care este cel mai des supusa la coroziune este secţiunea dintre partea liberă şi partea de fundaţie în care se gaseste o concentratie mare a fortei de tracţiune pe structura. Acestea au tendinţa de a crea fisuri in mortarul injectat . În acest scop, invelisuri ondulate din polietilenă sunt utilizate pe partea de fundaţie având caracteristici tehnice şi mecanice specifice; în partea liberă toronul are un singur înveliş, este uns şi probabil incapsulat cu un înveliş neted.

Aceeaşi atenţie trebuie acordată si capului ancorei, folosind dispozitive de protectie corespunzătoare care conţin materiale anti-corozive. Ca si ancorele provizorii, cele permanente se clasifica in 2 modele PCR - PCR / A - în cazul în care sunt introduse la o presiune scăzută - RCA, PCR / AV daca se foloseste o teava cu supapa cu "manchettes” care poate fi introdusa in pamant în mai multe etape . Aditional şi la cerere, acestea pot fi livrate cu un ambalator confectionat din material geo-textil.

inapoi

 

sipdrill
stenuick ptc
bsp tescar

 

TOTUL PENTRU FUNDATII PUTERNICE

 

Braila, Str. Polona nr. 1A, 810262

CIF RO23980531, J09/497/2008

CS: 35.000 RON

tel +40 239 615 555, cell +40 721 694 814

e-mail: office@romdril.ro
movis

 

 

masini de forat piloti, masini de forat puturi de apa, forari, palplanse, pereti diafragma, CFA, jet grouting, sprijiniri, forari geotermale, incalzire geotermala, ancoraje, ciocane vibratoare, sonete hidraulice, micropiloti, macarale, fundatii, soil mixing, bentonita